Speciális gépszállítás nagy teherbírású vontatókkal: traktor, targonca, mezőgazdasági gépek

GÉPEK- NEHÉZ GÉPEK SZÁLLÍTÓJÁNAK, GÉPJÁRMŰVEK MŰSZAKI MENTÉSÉNEK SPECIALISTÁJA

1-35 tonnáig, Hétfőtől Vasárnapi 0-24-ig

 

 

non-stop elérhetőség: 06/70/9-41-41-77

Gépszállítás

Az erdészeti gépek szállítása speciális feladat. Vállalkozásunk egyik szakterülete az erdészeti gépek szállítása. Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően nem ijedünk meg az egyedi feladatoktól és az esetleges nehézségektől, komplikációktól. Vállalkozásunk több járművel rendelkezik, ami 1-35 tonnáig képes a nehézgépek, erdészeti gépek szállítására.Az ország minden pontján segítséget nyújtunk, ha nehézgép szállításról van szó.  

 

Katonai járművek szállítását is vállaljuk! Munkánk során fokozott odafigyeléssel és óvatossággal tesszük fel a szállító autóra a katonai járműveket, hogy azok ugyan abban az állapotban érkezzenek meg a megadott helyszínre, mint ahogy a felrakodás előtt volt. A katonai járművek esetében is nagyon fontos, hogy 100%-ban biztonságos rögzítést kapjon a jármű. Így kerülhető el a sérülés és az esetleges egyéb balesetek okozása, éppen ezért nagy odafigyeléssel rögzítünk minden járművet. 

 

Volvo kotrógép és JCB markoló gépek szállítása. Cégünk küldetése, hogy segítsen azoknak a vállalatoknak, akik nehézgépekkel dolgoznak, de nincs saját lehetőség arra, hogy ezeknek a gépeknek a szállítását Budapesten, vagy vidéken házon belül megoldják. Tudjuk azt is, hogy mennyire fontos ezeknek a gépeknek a finom mozgatása, ezért csak úgy bánunk vele, ahogy mi is elvárnánk, hogy bánjanak a saját járműveinkkel. Teljeskörű szolgáltatásunk bármilyen nehézgépet elszállít a megadott helyre. 

Volvo kotrógép szállítása

 

 


címkék:

Kommentek


Gépszállítás

Gépszállítás

Vállaljuk ipari, erdészeti, építőipari, mezőgazdasági nehéz gépek, technológiai és egyéb normál, illetve speciális gépek - eszközök teljes körű szállítását, akár 35 tonnáig.

Műszaki mentés

Műszaki mentés

Vállaljuk személygépjárművek, teherautók, kamionok, autóbuszok , motorkerékpárok műszaki és balesetes mentését - szállítását minden kategóriában.

Munka közeben

Munka közeben

Íme néhány fotó a már elszállított eszközökről.


Gépjárműmentés